Aartsbisdom > Nieuws > Last minute inschrijven nog mogelijk voor kinderkamp

Last minute inschrijven nog mogelijk voor kinderkamp

Ook in 2015 organiseert het Aartsbisdom Utrecht een aantal zomerkampen. Eén daarvan is het kinderkamp voor meisjes en jongens van 8 t/m 12 jaar, van 9 t/m 14 augustus in Ermelo. Het thema dit jaar is ‘Beloofd is beloofd’. De leiding van het kinderkamp heeft recent een eigen Facebook pagina en Youtube kanaal opgezet om iedereen op de hoogte te houden – ook straks tijdens de kampweek.

Last minute inschrijven voor deze alweer tiende editie van het kinderkamp is overigens nog mogelijk. Deze zomer is er tijdens het kinderkamp aandacht voor de verschillende beloften van God in de Bijbel. Vanuit het thema ‘beloofd is beloofd’ ontdekken de deelnemers onder andere wat de roeping was van Abraham en hoe dit verder ging. Zo zijn er verhalen over beloften van bescherming bij gevaar, gezondheid in tijden van ziekte en Gods zorg in tijden van tekort.

Hoofdleiders Marit en Michiel van den Ham: “Ook gaan we kijken naar wat we elkaar beloven en hoe Gods beloften ons kunnen helpen bij ons leven. Daarnaast organiseren we allerlei andere leuke activiteiten. We gaan veel spelletjes spelen, knutselen, zwemmen, slapen (en een beetje keten), lekker eten en nog veel meer. Wil jij ook in zes dagen iets moois (mee)maken? Ga dan mee! Tot ziens in Ermelo!”

Op Facebook is het kinderkamp vanaf nu te vinden op Kinderkamp Aartsbisdom Utrecht. Op het eigen Youtube kanaal ‘Kinderkamp Bisdom Utrecht’ is een promotiefilmpje geplaatst waarin foto’s worden getoond van de afgelopen negen jaar. Marit van den Ham: “We willen deze nieuwe kanalen gaan gebruiken om iedereen op de hoogte te houden van het kinderkamp. Onze Facebook pagina en Youtube kanaal zijn zowel bedoeld in de aanloop naar het kamp voor de kinderen die al eens mee geweest zijn, ouders en leiding, als tijdens de week voor de ouders thuis. En we hopen er natuurlijk nieuwe kinderen mee te bereiken.”

Het kinderkamp op kampeerboerderij de Aalbertshoeve in Ermelo (Nijkerkerweg 65) kost € 115. Als er meerdere kinderen uit één gezin meegaan, is er een speciaal tarief van € 60 per extra kind. Voorbeeld: twee kinderen = € 175 i.p.v. € 230.

Aanmelden voor het kinderkamp: klik hier

Tags: