Aartsbisdom > Nieuws > YouCat Bios in Borne

YouCat Bios in Borne

Het Jongerenplatform van het Aartsbisdom Utrecht (JPU) nodigt jongeren uit om op 13 november naar Borne te komen voor de YouCat Bios: een filmmiddag voor jongeren. De ‘bioscoop’ is geopend vanaf 14.00 uur (Stephans-Hof, Stationsstraat 1, Borne. Er is gratis parkeergelegenheid rondom de Kerk). Om 15.00 uur start de film ‘Little Boy’: een verhaal over een zoon en zijn vader tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Na afloop van de film gaan de aanwezigen met elkaar in gesprek over de film. Rond 18.00 uur wordt de dag afgesloten met een eenvoudige warme maaltijd.
De kosten voor de filmmiddag zijn 5 euro. Aanmelden kan tot 10 november door te mailen naar: jongerenpastoraat@aartsbisdom.nl. Voorafgaand aan deze YouCat Bios woont het JPU de H. Mis bij in de St. Lambertusbasiliek te Hengelo (Enschedesestraat 1). Op 13 november worden namelijk wereldwijd de Heilige Deuren gesloten voordat paus Franciscus op 20 november het Heilig Jaar van de Barmhartigheid afsluit – en in de St. Lambertusbasiliek bevindt zich één van de drie Heilige Deuren in het Aartsbisdom Utrecht. Na de H. Mis is er een gezamenlijke lunch (wel zelf je lunch meenemen), waarna de groep doorrijdt naar Borne. Wie wil, is van harte welkom om zich aan te sluiten. De Eucharistieviering begint om 11.00 uur.

Aanmelden via Facebook kan ook: Jong Aartsbisdom

De trailer van de film is te bekijken op YouTube: klik hier

Tags: