Aartsbisdom > Nieuws > Zomereditie 2016 Nieuwsbrief Ariënsinstituut

Zomereditie 2016 Nieuwsbrief Ariënsinstituut

De leden van de gebedskring om roepingen van het Aartsbisdom Utrecht ontvingen medio juli de Nieuwsbrief van het Ariënsinstituut, de Utrechtse priesteropleiding. Hierin blikt rector Kuipers terug op het voorbije studiejaar, waarin veel is gebeurd – zoals de komst van een nieuwe spirituaal en twee nieuwe studenten. Ook kijkt hij vooruit naar het nieuwe jaar. Dan beginnen bijvoorbeeld twee nieuwe studenten aan hun vorming.

Verder staat er in de herfstvakantie een bedevaart naar Rome gepland. Rector Kuipers: “U ziet wel… genoeg om naar uit te zien en ons op te verheugen. Hoe dan ook, we kunnen het niet alleen, maar we hebben elkaar nodig. Daarom hopen we ook in het nieuwe seizoen op uw verbondenheid en ondersteuning te mogen rekenen.”

Ook in deze nieuwsbrief: een artikel over de jaarlijkse ontmoetingsdag voor de leden van de gebedskring van het Ariënsinstituut, een verslag van de diakenwijding van Johan Rutgers en een bijdrage over de slotdag van het Ariënsinstituut op 1 juli: de afsluiting van het studie- en vormingsjaar, waarbij de aanvaarding onder de wijdingskandidaten plaatsvond van drie priesterstudenten.

Klik hier voor de Nieuwsbrief

Tags: