Aartsbisdom > Nieuws > Kloosterweekend voor jongeren in abdij Koningsoord

Kloosterweekend voor jongeren in abdij Koningsoord

Het kloosterweekend voor jongeren vindt plaats van vrijdagavond 27 t/m zondag 29 januari 2017 (inloop op vrijdag de 27ste vanaf 15.30 uur). De jongeren zijn te gast bij de zusters trappistinnen van abdij Koningsoord in Arnhem (Johannahoeveweg 79, 6816 VG Arnhem). Dit keer is het thema: ‘Wat beweegt je? Speuren naar spiritualiteit’.

De deelnemers leven mee met het ritme van het klooster waar ze verblijven. Tussen de vieringen door is er ruimte voor onderlinge ontmoeting, gesprek, stilte en natuurlijk is er ook tijd voor gezelligheid. Tijdens deze dagen ontmoeten de deelnemers naast andere jongeren ook de kloosterbewoners.

De kosten van het kloosterweekend bedragen € 50 per persoon. Dat is inclusief overnachtingen, maaltijden en deelname aan de diverse programmaonderdelen. Indien financiën een mogelijke deelname beletten, neem dan contact op met de organisatie.
Neem voor meer informatie en/of aanmelden voor het kloosterweekend contact op met Amanda Praseres (tel.: 06 48459598) of Samuel Luz (tel.: 06 28448875). Je kunt hen ook mailen: jongerenpastoraat@aartsbisdom.nl