Aartsbisdom > Nieuws > Aanmelding WJD Panama sluit over tien dagen

Aanmelding WJD Panama sluit over tien dagen

“Let op: je hebt nog tien dagen om je op te geven voor de Wereldjongerendagen in Panama van 15-27 januari 2019,” zo waarschuwt Jong Katholiek, dat samen met de Nederlandse bisdommen en reisorganisatie VNB de Nederlandse reizen naar dit grote jongerenevenement organiseert. De laatste dag waarop jongeren zich kunnen aanmelden, is 30 september.

Voor wie nog twijfelt, geeft Jong Katholiek een korte samenvatting van de vier reisprogramma’s waaruit kan worden gekozen:

  • Reis A is de korte WJD reis: deze duurt van 14 tot 28 januari en kost € 1699
  • Reis B is de uitgebreide reis: deze duurt van 12 januari tot 2 februari en kost € 1799
  • Reis C is inclusief een bezoek aan OLV van Guadalupe in Mexico: deze duurt van 15 januari tot 4 februari en kost € 2299
  • Reis D is inclusief een week vrije invulling: deze duurt net als reis C van 15 januari tot 4 februari maar kost € 1699

Meer informatie is te vinden op de Nederlandse WJD-website.

Streams
Uniek aan deze WJD-reizen is het aanvullende keuzeprogramma in de vorm van ‘streams’ gedurende de gehele reis en voorbereiding. Deelnemers kunnen kiezen tussen verschillende streams die aansluiten bij hun werk- en/of interessegebied:

Voor sommige streams wordt aan het einde van de reis een getuigschrift aangeboden, zodat deelnemers deze reis kunnen inzetten als bij-/nascholing op hun werk.

Voor wie alvast een indruk wil krijgen van Panama heeft Jong Katholiek een filmpje online gezet, getiteld ‘Proef de sfeer van Panama’: klik hier.